Kuka on Se Oikea?

maanantaina, heinäkuuta 24, 2006

Avaruusdeitit?

Jos Tampere on liian kaukana, niin miltä kuulostavat Ruotsi, Italia, Intia, Britannia, Brasilia tai Korea? Vieraan tähtikunnan planeettoja ehkäpä? Lainatkaa mulle tähtilaiva Enterpriseä, niin pistän poimu vitosta silmään ja käyn pikapikaa kurkkaamassa mitä nämä vulkaanit, romulanit, betazoidit ja klingonit siellä oikein huhuilevat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kokeillut törmätä johonkin ihanaan mieheen arjessa?! Esim. työaikana? Vaihda duunia, vaihda maisemaa! Itse tuskastelin 3 pitkää vuotta ilman ihanaa ihmistä kunnes päätin itse "mennä vuoren luo". Uudella paikkakunnalla ehdin olla peräti 2kk sinkkuna kunnes Hän löytyi :) <3 Pakkaa siis tietokone muuttolaatikkoon ja lähde haistelemaan uusia tuulia!

Milla kirjoitti...

Heh, juu, en mä paperipussi päässä arkenakaan kulje ;)

Kuulostaako tämä homma oikeasti näin epätoivoiselta? Sitä se ei kyllä todellisuudessa ole, mutta ymmärrän hyvin, että sellaisen kuvan saa kun lukee ainoastaan tiettyyn elämän osa-alueeseen keskittynyttä tarinaa. Ja koska tämä on eräänlainen purkautumiskanava, niin ehkäpä herkemmin tulee itse avauduttua "epätoivoiseen" sävyyn.

Kiitos vinkistäsi, Ilaiza, ja onneksi olkoon Hänestä! :)